در این مقاله قصد داریم تا تعاریف مهم و کارسازی را در زمینه موشن گرافیک برایتان به اشتراک بگذاریم. در ابتدا به معنی وازه موشن گرافیک می پردازیم. موشن گرافیک از دو واژه تشکیل شده که واژه اول آن موشن به معنای حرکت و واژه دوم آن گرافیک به معنای عکس ها می باشد. وقتی این دو واژه در کنار هم قرار می گیرند معنی فارسی آن می شود حرکت عکس ها یا حرکت تصاویر، اما این به چه معناست. موشن گرافیک، با تکنیک های ادیت فیلم و عکس توسط نرم افزارهای حرفه ای که از بهترین های آن می توان به نرم افزار های شرکت ادوبی مانند فتوشاپ، پریمیر و افترافکت اشاره داشت. با کمک این نرم افزارها و استفاده ی تلفیقی از آن ها می توان موشن گرافیک های خیلی جذاب و دیدنی را خلق کرد. موشن گرافیک جذابیت های بسیار زیادی دارد؛ که در ادامه بیشتر به آن ها می پردازیم ولی از مهمترین فاکتورهای موشن گرافیک، راحت بودن آن نبست به انیمیشن و کم هزینه بودنش است. (لازم به ذکر هست، یکی از خدمات خورشید فیلم، ساخت موشن گرافیک می باشد. لذا برای سفارش آن با ما تماس بگیرید.)اگر بخواهیم در حد یکی دو جمله تفاوت موشن گرافیک و انیمیشن را توضیح دهیم، می توان به تفاوت حرکت ها، ویرایش عکس ها و تصاویر و کارهای گرافیکی که بر روی آن ها انجام می شود اشاره داشت. در مقالات بعدی به طور مفصل در این زمینه توضیحات کاملی را برایتان به اشتراک می گذاریم.
کاربردهای موشن گرافیک
موشن گرافیک کاربردهای بسیار فراوانی در دنیای امروزه دارد که از مهمترین آن ها می توان به کاربردهای موشن گرافیک در زمینه تبلیغات مثل تیزرهای تبلیغاتی، فیلم های تبلیغاتی و فیلم های صنعتی، فیلم های ورزشی، فیلم های مستند، فیلم های خبری، فیلم های آموزشی، فیلم های پزشکی، فیلم های تلویزیونی، فیلم های سینمایی، سریال های تلویزیونی، سریال های شبکه نمایش خانگی، تیترازهای فیلم ها، انیمیشن ها و …. اشاره داشت.در هر کدام از عناوین بالا موشن گرافیک سهم بسیار بالایی می تواند برای جذاب تر شدن و بهتر شدن کار داشته باشد. مثلا در فیلم آموزشی اگر قرار باشد فقط یک نفر به طور مداوم صحبت کند و آموزشی را به مخاطب بفهماند بعد از مدتی مخاطب خسته می شود اما با انجام کارهای موشن گرافیک بر روی فیلم آموزشی می تواند جذابیت فیلم را بالا برد و درصد فهمیدن مخاطب را افزایش داد و مخاطب را خسته نکرد. یا در زمینه فیلم های خبری بعضا با انجام یک کار موشن گرافیک می توان اخبار را به ببینده رساند و دیگر نیاز به صحبت کردن گزارش گر یا اخبار گو نیست. در خیلی از زمینه ها موشن گرافیک، کاربرد بسیاری دارد اما مهمترین آن تیزهای تبلیغاتی است که در بیشتر کشورهای دنیا سهم بسیار زیادی از تبلیغات در اختیار موشن گرافیک های دو بعدی، موشن گرافیک های سه بعدی و موشن گرافیک های تلفیقی است.
جا داره اینجا شما را با انواع موشن گرافیک آشنا کنم، کلیک کنید.
درآمد متخصص موشن گرافیک
یکی از سوالاتی که همیشه عزیزان از ما می پرسند این است که درآمد متخصص موشن گرافیک چه قدر است؟ راستش این سوال بسیار سختی است ولی جواب هم دارد. همانطور که می دانید بسته به تخصص و مهارت شما در این زمینه است به طور مثال در آمد یک معلم با یک معلم دیگر می تواند از زمین تا آسمان باشد. معلم هایی هستد که در مدارس غیر انتفاعی، مدیران حاضرند چندین برابر یک معلم مدارس دولتی به آن ها حقوق بدهند به علت اینکه تخصص آن معلم را می دانند و می دانند که آن معلم چه قدر برایشان ارزشمند است. در موشن گرافیک ها با توجه به مهارت و علم کارشناس موشن گرافیک ، توانایی آن در استفاده از نرم افزارها و سخت افزارها ، توانایی نویسندگی و کارگردانی موشن گرافیک و … چیزهای دیگر بستگی دارد. معمولا تفاوت قیمت در این زمینه بسیار زیاد است ولی می توان به افرادی اشاره کرد که با حقوق وزارت کار در شرکت ها مشغول ساخت موشن گرافیک هستند و به افراد توانمند دیگری هم اشاره داشت که با 15 تا 20 برابر این رقم هم حقوق و پاداش و مزایا از شرکتشان دریافت می کننند. بستگی به جا و مکان و کلاس کاری که شما در آن جا کار می کنید دارد . افراد زیادی هم هستند که حاضر نیستند در موسسه یا شرکتی به صورت کارمندی کار کنند و به صورت فری لنسری در خانه خود با تیم و دوستانش به ساخت موشن گرافیک می پردازند و آن ها نیز در آمد بسیار خوبی دارند . همه ی این به مدل و سلیقه شما از کارکردن بر می گردد که چه قدر دوست دارید در این زمینه کار کنید و چه مقدار راضی به دستمزد بالا و پایین هستید. نمونه کارهای موشن گرافیک ما را در این صفحه ببینید.امیدوارم مطالبی که در این مقاله برایتان به اشتراک گذاشته ایم مورد پسندتان قرار گرفته باشد . در مقالات بعدی به طور مفصل تر و جزئی تر به مسائل مختلف موشن گرافیک می پردازیم .